Bij Schildersbedrijf Goeree werken we met een vast team van vijf mensen die stuk voor stuk het ambacht van het schilderwerk in de vingers hebben.

Door uw schilderwerk regelmatig te laten onderhouden werkt u aan een duurzame bescherming en mooie uitstraling van uw object. Naast schilderwerk zijn wij ook specialist in afwerking. Veel werkzaamheden voeren we zelf uit, maar we hebben ook een netwerk van vakkundige partners om ons heen waar we mee samenwerken.

Waarom goeree?

Onze aanpak

Voordat we aan een opdracht beginnen bespreken we uw wensen, adviseren we u over de mogelijkheden en stellen we een offerte op. Wanneer u akkoord bent met de offerte is het aan ons om de klus met veel zorg en precisie uit te voeren. We vinden het belangrijk dat u zo min mogelijk last heeft van onze schilderactiviteiten, daarom werken we rustig en onopvallend. Iedere klus is voor ons een kans om te laten zien wat we in huis hebben. Wij overtreffen graag uw verwachtingen!

Wij doen alles wat in ons vermogen ligt om uw wensen uit te voeren. Daarin stellen we ons uiterst flexibel op. De geleverde kwaliteit staat garant voor een strak en kleurrijk geheel.

– Gerben Tieleman, Eigenaar

Benieuwd naar wat wijvoor u kunnen betekenen?

Offerte aanvragen