Ons schildersbedrijf

Schildersbedrijf Goeree is al 27 jaar een begrip in de regio Goeree-Overflakkee, Voorne Putten en de Hoeksche Waard. Met een team van vakmensen streven wij iedere dag naar een gedetailleerd en prachtig eindresultaat. Wanneer u regelmatig uw schilderwerk laat onderhouden, werkt u aan de duurzame bescherming en uitstraling van uw gebouw. Wij helpen u hier graag bij. Schildersbedrijf Goeree is naast het schilderwerk ook gespecialiseerd in afwerking. De meeste werkzaamheden voeren wij zelf uit, maar we hebben ook een netwerk van vakkundige partners waarmee wij samenwerken.

Onze aanpak

Nog voordat we aan uw opdracht beginnen, bespreken we uw wensen en adviseren wij over de mogelijkheden. Schildersbedrijf Goeree geeft betrouwbare en eerlijke adviezen over wat er wel en niet haalbaar is. Er wordt onder andere meegedacht over fundamentele onderdelen zoals constructies, ondergronden en verflagen. Ook adviseren wij over de kleur en materiaalkeuzes.

Een goed plan van aanpak, duidelijke communicatie en goede materialen zijn belangrijk. Op deze manier kunnen wij u naar tevredenheid van dienst zijn. We stellen een offerte op en zodra u akkoord bent, gaan wij aan de slag met het uitvoeren van de opdracht. Wij vinden het belangrijk dat u geen hinder ervaart en daarom werken wij rustig en onopvallend. Met zorg en uiterste precisie gaan wij te werk om uw verwachtingen te overtreffen.

Onze service

Wij werken met echte ambachtslieden die veel ervaring hebben en voor het allerbeste resultaat zorgen. Ons team is betrouwbaar; we houden ons aan de afspraken en doen wat we zeggen zodat u tevreden kunt zijn over het resultaat. Schildersbedrijf Goeree werkt met A-merken waardoor ons werk altijd van de beste kwaliteit is. Daarnaast werken wij zeer netjes en komen we regelmatig kwaliteitscontroles uitvoeren. We gaan verantwoord om met uw ruimte, tijd en omstandigheden zodat we rustig, onopvallend en geconcentreerd kunnen werken.

Wilt u hulp van een schilder van Schildersbedrijf Goeree in uw woning of pand op Goeree-Overflakkee, Voorne Putten of de Hoeksche Waard? Neem contact met ons op voor het plannen van een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Schilder Goeree Overflakkee Voorne Putten Hoeksche Waard

VAKMANSCHAP

We bouwen voort op een jarenlange ervaring en werken met de beste materialen.

BETROUWBAAR

We doen wat we zeggen. Wij zijn van mening dat betrouwbaarheid zorgt voor tevreden klanten.

VERANTWOORDELIJK

We werken met precisie en hebben oog voor detail. Het eindresultaat mag gezien worden.

U kiest voor Schildersbedrijf Goeree omdat:

Echte ambachtslieden met ervaring voor het beste eindresultaat zorgen

Ons team rustig, onopvallend en geconcentreerd werkt

We het beste materiaal en materieel gebruiken

Er netjes gewerkt wordt en we regelmatig kwaliteitscontroles uitvoeren

We verantwoordelijk omgaan met de ruimte, tijd en omstandigheden van de klant

Benieuwd naar wat wijvoor u kunnen betekenen?

Offerte aanvragen